Mooie afwerkingen of bouwelementen maken een woning of pand aantrekkelijker, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Zo kiezen veel mensen voor dakkappelen en -ramen. Naast het visuele aspect hebben deze ook een praktische functie. Dakkapellen met ramen of dakramen brengen immers licht en warmte binnen, en zorgen dat de ruimtes gemakkelijker kunnen verlucht worden.

Hierbij werken we met verschillende soorten materialen. We laten de klant vrij kiezen en delen daarbij uiteraard ook onze vakkennis. Voor wat betreft dakramen hebben we de keuze gemaakt om ons te specialiseren in het plaatsen van Velux ramen. Velux ramen zijn immers te verkiezen boven andere dakramen omwille van de hoge geluids- en thermische isolatie.

Een goede afvoer van regenwater is essentieel om vocht- en schimmelproblemen te voorkomen. Zijn jouw dakgoten versleten, kapot of aan vernieuwing toe? Contacteer ons dan voor vakkundig advies. Gebroeders De Vos is een expert in het plaatsen en afwerken van nieuwe goten in zink, koper en PVC, gootbekledingen in Rockpanel (natuursteen), Trespa® platen (kunststof) of hout, zoals ceder of padoek.

Een ander bouwelement waar wij in thuis zijn is de zogenaamde dakoversteek. Dit is een uitstekend stukje dak, zowel als aanhechting bij platte als bij hellende daken. Een dakoversteek maakt je woning net dat tikkeltje aantrekkelijker, en beschermt je gevel onder meer tegen neerslag. Ook hier zijn allerlei materialen, kleuren en afwerkingen mogelijk.