Dak- en zoldervloerisolatie en premies dakisolatie

Dakisolatie laten plaatsen is één van de belangrijkste manieren om jouw woning te verduurzamen. Warmte stijgt immers, en dat betekent dat zonder dakisolatie enorm veel energie verloren gaat, via je dak dus. Je jaarlijkse energieverbruik met goede isolatie daalt dan ook drastisch en je bespaart honderden euro’s op je energiefactuur.

Naast dakisolatie plaatsen wij ook zoldervloerisolatie. Dit type isolatie heeft eveneens een grote impact op je energieverbruik. Wist je trouwens dat er sinds 2020 een nieuwe dakisolatienorm geldt? Als jouw woning de norm niet haalt, ben je in principe verplicht om isolatie te laten plaatsen. Twijfel je of dit voor jouw woning of pand nodig is? Contacteer ons dan zonder aarzelen, en we beantwoorden al jouw vragen.

Voor dak- en zoldervloerisolatie kan een premie aangevraagd worden op de website van de Vlaamse Overheid. De premies die van toepassing zijn op de dakwerken die wij uitvoeren vind je onder categorie 2. Er bestaan ook premies voor buitenschrijnwerk. Deze staan onder categorie 3. Hou er rekening mee dat de Vlaamse renovatiepremie uitdovend is en Het dus nu de moment is om hier werk van te maken, letterlijk en figuurlijk!